Overstappen naar RegioBank

Met de Overstapservice is het heel gemakkelijk om van bank te veranderen. Overstappen naar RegioBank is dus zo gebeurd. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt. Open een rekening en vraag direct de Overstapservice aan. U geeft zelf aan wanneer u de overstap laat ingaan. Dit kan minimaal twee weken en maximaal drie maanden na de datum van invullen.

Betalen op verschillende manieren

Met een betaalrekening bij RegioBank heeft u het beste van twee werelden. Zo kunt u eenvoudig en snel uw betalingen regelen via Internet Bankieren en de Mobiel Bankieren app. En u kunt vertrouwen op de persoonlijke service van uw Zelfstandig Adviseur in de buurt. U bepaalt hoe u uw geldzaken het liefst regelt.

Overstappen naar RegioBank; hoe werkt dit?

Overstap Actie!!

Wist u dat overstappen nu extra interessant is? Laat u uw adviseur voor 31 december 2018 de overstap regelen, dan krijgt u een cadeaubon van € 30,- te besteden bij Home Sweet Home Dussen of Klompenmakerij Den Dekker.  * vraag naar de voorwaarden

Overstapservice RegioBank

Om uw betalingsverkeer tijdens uw overstap naar RegioBank door te laten lopen, maakt u gebruik van de Overstapservice. De Overstapservice is een service van alle banken in Nederland.

Dit regelt de Overstapservice voor u:

  • Uw inkomen wordt dertien maanden lang automatisch doorgestuurd naar uw nieuwe rekening.
  • Uw incasso’s worden twaalf maanden lang automatisch afgeschreven van uw nieuwe rekening.
  • Nederlandse bedrijven die automatisch bij u afschrijven, krijgen een melding dat u een nieuw rekeningnummer heeft.
  • U ziet het bij uw bij- en afschrijvingen als iemand uw oude rekeningnummer nog gebruikt. U krijgt dan de melding: ‘Overstapservice via … (uw oude rekeningnummer)’.
  • Vraag de Overstapservice direct aan bij het openen van de rekening. U kunt dan zelf beslissen wanneer u de overstap laat ingaan. Dit kan minimaal twee weken en maximaal drie maanden na de datum van invullen van het overstapformulier.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de overstapweken? Neemt u dan contact met één van onze adviseurs. Wij helpen u graag!