Bent u op de hoogte van de risico’s die asbest daken met zich mee brengen?

 In Geen categorie

Vanaf 2024 zijn in heel Nederland alle asbestdaken verboden

Om het risico voor de gezondheid te beperken zijn asbestdaken in heel Nederland vanaf 1 januari 2024 verboden. Verzekeraars hebben om deze reden hun voorwaarden aangepast en u kunt bij een eventuele schade voor een onverwacht kostenplaatje komen te staan.

Laat uzelf door ons adviseren als u eigenaar bent van panden met asbest

Het verbod houdt in dat de eigenaren van asbestdaken in de periode 2016-2024 het asbest dak moeten laten verwijderen. U bent als eigenaar van een woning, schuur, tuinhuis, stal of loods zelf verantwoordelijk dat het asbest dak verwijderd wordt. Het jaar 2024 lijkt nog ver weg, maar het is slim om nu al actie te ondernemen. Als u langer wacht, loopt u het risico dat de bedrijven die het asbest verwijderen vol gepland zitten en u mogelijk niet voor 2024 aan de beurt komt. Ook zijn de kosten dan naar verwachting hoger dan nu.

Bovendien komt u tot en met 2019 in aanmerking voor subsidie!

Spelen bij u ook de volgende vragen :

  • Heb ik asbest
  • Wat kost verwijderen van asbest
  • Hoe kan ik dit het beste doen

Laat u dan geheel vrijblijvend adviseren door van der Ven Mileu te Brakel. van der Ven Milieu is een betrouwbare partner die ons de afgelopen jaren diverse diensten heeft verleend bij schades met asbest. Wilt u meer weten? Hier leest u er meer over.

Recent Posts