Eerste huis kopen Regio Advies Groep
Eerste woning kopen met Regio Advies GroepMensen die echt met je meedenken

Onafhankelijk advies met een persoonlijke service

  • Hypotheken worden niet gesloten op provisie, wij werken voor de klant
  • Volledige onafhankelijkheid, persoonlijke service en duidelijk advies
  • Mensen die echt met je meedenken
  • Het gehele aankooptraject ondersteuning van onze persoonlijke adviseurs

Hypotheek voor starters

Gefeliciteerd, waarschijnlijk heb je het eerste koophuis gevonden. En nu? Wat is de woning waard? Welke hypotheekvorm moet ik nemen? Wat is een goedkope notaris en makelaar. En kunnen we de woning wel betalen? Kies voor de persoonlijke service van de hypotheekadviseurs van Regio Advies Groep.

Kijken, kopen en hypotheek regelen

Meer informatie over het kopen een woning

Beoordelen financiële situatie
Wat is de woning waard?

Je hebt een woning gevonden. En nu? Er kan begonnen worden met het onderhandelen met de verkopende partij of makelaar. Wat is de woning waard? En waar moet er op gelet worden. Regio Advies Groep heeft een netwerk van aankoopmakelaars in de Waardenburg, Zaltbommel, Den Bosch, Gameren, Kerkdriel

Nationale Hypotheek Garantie

Met de Nationale Hypotheek Garantie heb je extra zekerheid. Het Waarborgfonds Eigen Woning staat garant voor een eventuele restschuld bij verkoop van de woning.  Dit is extra zekerheid voor de bank. Je betaald 1 procent borgtochtprovisie aan de NHG en daarvoor terug krijg je een lagere rente.

Starterslening Maasdriel, Zaltbommel, Aalst, Waardenburg

De gemeente biedt hulp voor het verkrijgen van de eerste woning. Afhankelijk van de gemeente en de financiele situatie is het mogelijk in aanmerking te komen voor een starterslening in jouw gemeente. Dit is een tweede hypotheek waarbij je de eerste drie jaar geen rente of aflossing betaald. De rente zet je vast tegen het nu geldende rentepercentage voor tien jaar. Ideale regeling om net die hypotheek rond te krijgen.

Meer sparen, minder lenen

Het wordt steeds belangrijker om eerst goed te sparen voor de inrichting van uw woning. Op dit moment mag u maximaal 102% van de marktwaarde van de woning financieren met een hypotheek, voor bijvoorbeeld het financieren van de bijkomende kosten. Dit percentage wordt jaarlijks met 1% verlaagd naar 100% in 2018. Vanaf 2018 moet u als koper de bijkomende kosten helemaal zelf betalen.

Energiebesparende voorzieningen

Zijn er onvoldoende eigen middelen beschikbaar voor het bekostigen van de bijkomende kosten. Met energiebesparende voorzieningen is het mogelijk meer te lenen op basis van het inkomen en op de marktwaarden van de eigen woning. Dit kan het verschil voor maken. Neem contact met ons op.

Regelen van een notaris

Wanneer de woning gaat passeren en de hypotheek moet worden ingeschreven, zal dit gebeuren bij een notaris. Ook hier helpen wij hierbij

Makelaars in de regio Bommelerwaard
Overlijdensrisico verzekering en woonlastenverzekering

Het is zeker, de woning past in het financieringsplaatje bijna eigenaar van een nieuwe woning. Bij een hoge hypotheek in verhouding met de marktwaarde van de woning is het vaak dat er een overlijdensrisicoverzekering wordt gemist door de bank. Regio Advies Groep helpt u aan een goede overlijdensrisicoverzekering met een goede premie.

Schuldschenking leningsovereenkomst
Algemene informatie
  • Status hypotheek
  • Actuele hypotheek rentes
  • Notariskosten
  • Zonnepanelen
  • Makelaars in de regio
Documenten

Aankoop ondersteuning