Makelaars bij Regio Advies Groep

Bent u van plan uw eerste woning te kopen of plannen om uw huidige woning te verkopen? Of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning of is er een taxatie nodig voor uw hypotheekaanvraag. Regio Advies Groep heeft een groot netwerk aan makelaars in de regio die graag met u kennismaken.

Woning aankoop

U heeft een woning gevonden? Wat nu? Wat is de woning waard? Wat is de bouwtechnische staat van de woning? Zijn er onderhandelingsmogelijkheden? Er komt veel bij kijken. Regio Advies Groep neemt dit graag voor u uit handen. Van het onderhandelen, het controleren van de koopovereenkomst tot aan de notaris toe.

52cfa6083570105ef7e92f0a

Woning Verkoop

Wilt u uw woning verkopen? Het verkopen van uw huis doen we samen. Regio Advies Groep heeft een groot netwerk aan makelaars voor een unieke aanpak. Uw enthousiasme en kennis van uw woning en buurt in combinatie met ons netwerk aan NVM-Makelaars zorgt voor een unieke combinatie waarmee we snel succes kunnen boeken bij het verkopen van uw woning. Uw huis prominent op Funda, de kwaliteit van een NVM-makelaar en zelf betrokken bij het verkoopproces. Het juist verkopen van uw woning kan u duizenden euro’s opleveren. Regio Advies Groep helpt u met het inventariseren

Woning Taxatie

Bij een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie) is het een vereiste van de geldverstrekker dat er een gevalideerd rapport wordt opgesteld. Een NWWI-taxatierapport.

Wij kunnen voor u een deskundig en gedegen een taxatie van uw bestaand en/ of nieuw onroerend goed verzorgen. Wilt u eerst een opgave van de kosten, bel of mail ons.

kennismakingsgesprek

Uw Financiering goed geregeld bij Regio Advies Groep

Bij de keuze van financieringen krijgt de combinatie rente en aflossing terecht de meeste aandacht. Daarnaast speelt het doel van de financiering een cruciale rol. Regio Advies Groep helpt u bij het maken van de juiste keuze.