15 Juni Open Dag Regio Advies Groep Dussen

Het team van Regio Advies Groep Dussen verheugt zich er op om samen met u de opening van ons nieuwe kantoor te vieren!

Op zaterdag 15 juni staat er tussen 11:00 en 16:00 uur een hapje en een drankje voor u klaar. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht!

Nog geen klant bij Regio Advies Groep? U bent van harte welkom! We maken graag kennis met u en vertellen u met veel plezier over onze dienstverlening.

Graag tot 15 juni!

Barto, Timo, Peter & Laura

2
banner_gepersonaliseerd_betaalcampagne_lokaal_300x250px

Graag verwelkomen wij u ook na onze open dag bij op ons kantoor aan de Van der Dussenlaan 6 te Dussen. Een afspraak maken is niet nodig. U kunt altijd vrijblijvend binnenlopen om kennis te maken met ons kantoor en onze medewerkers.

Steeds meer bankkantoren verdwijnen, maar RegioBank blijft in de buurt, ook in Dussen. Wij zijn het kantoor om de hoek, waar wij u kennen en u krijgt van ons persoonlijke service en advies op maat.

Bij RegioBank regelt u uw geldzaken zoals u dat wilt. Bij ons op kantoor, waar wij ook een kasfunctie hebben, thuis via internetbankieren en iDeal of onderweg via de mobiele app. De wereldpas van RegioBank is bij alle pinautomaten te gebruiken. U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, verzekeringen, alles onder één dak.

banner_wij_blijven_1000x300px-2