Verzekeringen omtrent uw huis en wonen.

Woonhuis-, inboedel-, glas-, kostenbaarheden- en woonlastenverzekering

 

Opstalverzekering

Een verzekering die de schade dekt aan uw woonhuis ingeval van schade. Hierbij kunt u denken aan brand, ontploffing, blikseminslag, rook- en roetschade, storm, inbraak en diefstal, diverse vormen van waterschade. Het woonhuis is verzekerd op basis van de herbouwwaarde. Dit is het bedrag wat nodig is om uw woning op nieuw op te bouwen.

Inboedelverzekering

De inboedelverzekering dekt de gehele huishoudelijke inboedel voor verschillende gevaren. Als reperatie niet mogelijk is wordt de nieuwwaarde of dagwaarde van het goed vergoed. Met een inboedelwaardemeter heeft u de garantie tegen onderverzekering.

Glasverzekering

Met een glasverzekering bent u verzekerd tegen kapotte ruiten. De ramen en dakvensters maken deel uit van een gebouw. In de theorie van verzekeringen moet het glas bedoeld zijn om licht door te laten. Het maakt niet uit door welke oorzaak het glas is gebroken.

Kostbaarhedenverzekering

Met de kostbaarhedenverzekering verzekert u al uw kostbare spullen tegen diefstal, brand, beschadiging, maar ook tegen verlies en vermissing. Kostbare zaken als sieraden, kunstwerken en muziekinstrumenten zijn in de meeste inboedelverzekeringen beperkt verzekerd. De kostbaarhedenverzekering is daarom een zekere aanvulling.

Woonlastenverzekering

Een woonlastenverzekering keert uit bij inkomensdaling als gevolg van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid. Met zo’n verzekering kunt u gedurende een bepaalde periode (een deel van) de maandelijkse hypotheeklasten betalen. U betaalt aan het begin van de looptijd een bedrag ineens (een koopsom) of een maandelijkse premie.

Weibliche Hände schützen ein kleines Einfamilienhaus
Opstalverzekering Kaasjager
Regio Advies Groep