Vermogensopbouw en beleggen

 In Sparen & Beleggen

In een tijd waarin de overheid zich terughoudender opstelt is het aan de consument de regie zelf op te pakken. Dat betekent dat ze ook verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van hun financiële toekomst. En dat is belangrijk. Want uiteindelijk heeft iedereen financiële doelen op de langere termijn.

Doelen zoals bijvoorbeeld het aflossen van de hypotheek, de studie van de kinderen of een aanvulling op het pensioen. Door vermogen op te bouwen is de kans groter dat je die doelen bereikt. Echter, de huidige spaarrente is laag. Voor klanten die meer uit hun spaargeld willen halen en bereid zijn daarbij risico te nemen kan beleggen een interessante manier van vermogensopbouw zijn. Maar hoe doe je dat, beleggen? Sommige mensen willen zelf beleggen. Maar voor anderen geldt dat het hen ontbreekt aan kennis of tijd om zich erin te verdiepen. Zij willen het beleggen graag uitbesteden aan experts.’

Beheerd Beleggen

Daarom introduceerde Nationale-Nederlanden Bank een nieuw, modern vermogensbeheerproduct: Beheerd Beleggen. Klanten besteden hun beleggingen aan NN uit en zij nemen de beleggingsbeslissingen. Dankzij hun kennis en ervaring nemen ze de zorgen van u uit handen. Samen met u bepalen we welk beleggingsprofiel het beste bij u past en bepalen we in welke fondsen er wordt belegd.

 

Recent Posts