Snel advies nodig?

Inkomensvoorzieningen

Dit is een onderwerp waar over het algemeen wat makkelijker over wordt gesproken. Onder de noemer langleven risico kunnen we een heleboel gebeurtenissen in een mensenleven indelen. We hebben het hier over de onderwerpen zoals pensioen en eerder stoppen met werken. Ook bespreken we bij het langleven risico spaardoelen voor netto uitgaven zoals een wereldreis, boot of andere leuke dingen.

Net als bij de analyse voor overlijden is het maken van een gedegen inventarisatie een must. Hierbij moet worden uitgegaan van de voorzieningen die men zal gaan ontvangen vanuit ten eerste de overheid (AOW) en ten tweede de werkgever (Ouderdomspensioen, Vut of Prepensioen) of de eigen onderneming (FOR , Pensioen in eigen beheer en opbrengst onderneming bij verkoop). Als laatste moeten hierbij de al bestaande privé-voorzieningen zoals lijfrentes, spaarplannen, beleggingen en overige zaken ter sprake komen.

Regio Advies Groep

Credieten

Wilt u extra geld achter de hand hebben of bent u op zoek naar een lening voor de aanschaf van een auto of vervanging van een kapotte wasmachine. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een juist product.

52cfa6083570105ef7e92f0a

Hypotheken

Bent u op zoek naar een hypotheek voor de financiering van uw droomhuis of vakantiehuis. Onze erkende hypotheekadviseur kunnen u adviseren voor het vinden van het juiste product afgestemd op uw persoonlijke situatie.

kennismakingsgesprek

Uw Financiering goed geregeld bij Regio Advies Groep

Bij de keuze van financieringen krijgt de combinatie rente en aflossing terecht de meeste aandacht. Daarnaast speelt het doel van de financiering een cruciale rol. Regio Advies Groep helpt u bij het maken van de juiste keuze.