Snel advies nodig?

Zakelijk betalen en sparen?

RegioBank heeft een zakelijk totaal-pakket voor zzp, mkb, verenigingen en stichtingen.

Als zelfstandig ondernemer wilt u uw financiële zaken goed op orde hebben. Of u nu zzp’er bent, een eigen winkel, adviesbureau of klusbedrijf heeft, of u bestuurder bent van een stichting, u wilt sparen en betalen op uw manier. Eenvoudig uit te breiden met extra producten van uw voorkeur, zonder ingewikkelde constructies en onnodige extra’s. Maar wel met gunstige tarieven, heldere voorwaarden en een goed advies van iemand die weet wat u bezighoudt. Die persoon is de Zelfstandig Adviseur
van RegioBank, zelf ook ondernemer.

 

Sparen en betalen op uw manier

Bij RegioBank kunt u zakelijk sparen en betalen zoals u dat wilt.
Het is immers uw onderneming en uw geld. Vindt u het belangrijk
om een goede rente te ontvangen op uw reserves? Zonder dat u
het bedrag voor jaren vast moet zetten? En wilt u een zakenrekening
die compleet, voordelig en overzichtelijk is? Bij RegioBank
mag u het zeggen. Want uw wensen staan bij ons voorop.

Regio Advies Groep

Credieten

Wilt u extra geld achter de hand hebben of bent u op zoek naar een lening voor de aanschaf van een auto of vervanging van een kapotte wasmachine. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een juist product.

52cfa6083570105ef7e92f0a

Hypotheken

Bent u op zoek naar een hypotheek voor de financiering van uw droomhuis of vakantiehuis. Onze erkende hypotheekadviseur kunnen u adviseren voor het vinden van het juiste product afgestemd op uw persoonlijke situatie.

kennismakingsgesprek

Uw Financiering goed geregeld bij Regio Advies Groep

Bij de keuze van financieringen krijgt de combinatie rente en aflossing terecht de meeste aandacht. Daarnaast speelt het doel van de financiering een cruciale rol. Regio Advies Groep helpt u bij het maken van de juiste keuze.