Koop lokaal en draag bij aan een leefbare buurt

 In Geen categorie

Goed contact met de buren, een bakker om de hoek, de sportvereniging op fietsafstand. Het zorgt er allemaal voor dat u prettig kunt wonen, werken en leven. En dat is in deze tijd extra belangrijk. De lokale ondernemers bij u in de buurt kunnen in deze bijzondere tijden alle hulp gebruiken. Juist nu. Daarom roepen wij alle buurtgenoten op om lokaal te kopen. Op de radio en online. Ook zetten wij komende tijd ondernemers extra in het zonnetje. Helpt u ook mee?

Koopt u ook lokaal? Plaats onze filter op Facebook

Door te laten zien dat u lokaal koopt, stimuleert u ook andere dat te doen. En dat is wat wij willen bereiken! Daarom hebben wij een filter gemaakt voor uw Facebook profielfoto. U vindt de filter door:

  1. Op uw profielfoto te klikken op Facebook.
  2. Vervolgens op ‘bijwerken’ te klikken.
  3. De filter ‘Ik koop lokaal’ te selecteren onder ‘kader toevoegen’.

Dit zijn wij: een vertrouwd gezicht in de buurt

RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd is RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Onze Zelfstandig Adviseurs zijn zelf ook lokale ondernemers  en actief betrokken bij de buurt. Het voordeel? Zij kennen u en de buurt. Extra fijn dus dat zij uw vaste aanspreekpunt zijn voor uw financiële zaken. Zo kunt u vertrouwen op deskundig advies, passend bij uw persoonlijke situatie.

Meer weten over hoe wij bijdragen?

Een buurt waar iedereen prettig woont, werkt en leeft is belangrijker dan ooit. Samen met onze Zelfstandig Adviseurs en partners spelen wij een verbindende rol in uw buurt. Zo stimuleren we de lokale betrokkenheid en saamhorigheid. Want een mooiere samenleving begint in de buurt.

Meer over onze sociale initiatieven

Recent Posts