Zeven jaar op rij de beste bank van Nederland

 In RegioBank

Voor het zevende jaar op rij is RegioBank uitgeroepen tot beste bank.
Volgens een recent onderzoek van de Consumentenbond zijn klanten van RegioBank het meest tevreden over hun bank. RegioBank krijgt maar liefst een 9,4. Ook voor service en internet- en mobiel Bankieren haalt RegioBank de hoogste cijfers van alle banken. Dat is trouwens niet voor het eerst: in 2022, 2021, 2020, 2019, 2018 en 2017 kreeg RegioBank ook al de hoogste waardering.

Vertrouwd gezicht in de buurt
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. RegioBank werkt samen met lokale Zelfstandig Adviseurs in heel Nederland. En daar zijn wij er één van. Je kunt bij ons je bankzaken natuurlijk digitaal doen, maar ook gewoon even binnenlopen bij ons kantoor. Als zelfstandig adviseur van RegioBank zijn wij je vaste aanspreekpunt voor je financiële zaken. Zo kun je vertrouwen op deskundig advies, dat past bij jouw persoonlijke situatie.

De buurtzame bank
RegioBank draagt bij aan een leefbare buurt. Dat is een buurt waar mensen fijn wonen, werken en leven. En waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunen we onder andere samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En zetten we onze kennis van de regio in om lokale ondernemers te helpen met de juiste financiering.

Overstappen? Heel gemakkelijk
Zit je nu nog bij een andere bank, maar wil je overstappen naar RegioBank? Dan kan dat heel eenvoudig met de Overstapservice. Heb je hulp nodig? Wij staan voor je klaar.

Je bent van harte welkom
Meer weten? Bel of mail ons voor een afspraak. Je leest meer over onze dienstverlening op regiobank.nl. Graag tot snel.

Recent Posts