Koningsnacht in de speeltuin

 In RegioBank

Waardenburg, 29 april 2024 — Afgelopen vrijdagavond hebben Zelfstandig adviseur Assurantiekantoor Kaasjager van RegioBank en Speeltuin de Rakkershof de krachten gebundeld om een geweldige Koningsnacht te organiseren voor de jonge inwoners van Waardenburg. Deze bijzondere samenwerking brengt lokale ondernemerschap en kinderplezier samen.

Fietsversierwedstrijd en Dorpstocht

Op 26 april, tijdens Koningsnacht, vond opnieuw het evenement “Versier je fiets” plaats. De kinderen van de Rakkershof hebben hun fietsen versierd met kleurrijke linten en fonkelende stickers. Vervolgens gingen ze op een gezellige tocht door het dorp. Deze traditie verbond jong en oud en versterkte de saamhorigheid in de gemeenschap.

Assurantiekantoor Kaasjager als Jury

Onze medewerkers Dagmar & Mika hebben gefungeerd als de officiële jury voor de fietsversierwedstrijd. Ze hebben de meest creatieve en originele fietsen beoordeeld. De drie best versierde fietsen zijn beloond met cadeaubonnen van de lokale speelgoedwinkel samen met een grote zak spekjes. Dit was een extra stimulans voor de jonge deelnemers om hun fantasie de vrije loop te laten! 🚲✨

(Tekst gaat verder onder afbeelding)

Over Speeltuin de Rakkershof

Speeltuin de Rakkershof is een geliefde ontmoetingsplek voor kinderen uit Waardenburg en omgeving. Met speeltoestellen, groene grasvelden en een gezellige sfeer biedt de Rakkershof een veilige en stimulerende omgeving voor kinderen om te spelen en te ontdekken. Het bestuur van de speeltuin zet zich met passie in om activiteiten te organiseren die de lokale gemeenschap versterken.

Voor updates over Speeltuin de Rakkershof, volg hen op Facebook.

Recent Posts