Regio Advies Groep. Sterk in zakelijke financiële dienstverlening.

Uw bedrijf is uniek. Daarom mag u als zakelijke klant van ons een advies verwachten dat zorgvuldig op uw wensen en onderneming is afgestemd.

Eerst maken we een analyse van uw bedrijf en brengen de risicosituatie in kaart. We willen uw onderneming leren kennen, zodat we samen met u kunnen nadenken over het beheersbaar maken van de risico’s. Focust u zich nu op de juiste risico’s? Hoe kunt u uw risico’s verkleinen? En zijn uw huidige preventieve maatregelen voldoende? Bij het maken van deze risicoanalyse maken we uiteraard ook gebruik van onze kennis van uw branche en de actuele marktontwikkelingen.

Vervolgens maken wij met u de afweging om een risico zelf te dragen en welke risico’s u wilt verzekeren. Als u ervoor kiest om een risico te verzekeren, dan kunnen wij u onafhankelijk adviseren over de producten en diensten van verschillende aanbieders. In de toekomst evalueren regelmatig met u of er aanpassingen nodig zijn.

afbeelding-bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

U wilt bij het sluiten van een verzekering niet teveel betalen. Door het grote verzekeringsaanbod en de onderlinge concurrentie kunnen de premies sterk van elkaar verschillen. Het vinden van een goede verzekering met een juiste premie kan voor u lastig zijn. Regio Advies Groep kan u adviseren in verzekeringen van de meest voorkomende verzekeraars. Verzeker wat nodig is dat is ons motto

arbeidsongeschiktheid

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Een arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV) zorgt ervoor dat u als ondernemer niet zonder inkomen komt te zitten als u niet kunt werken. U zorgt zelf voor een financieel vangnet, omdat u meestal geen uitkering krijgt van de overheid. Als u onverwacht ziek wordt of een ongeval heeft, ontvangt u via uw arbeids­ongeschiktheids­verzekering een maandelijkse uitkering. Als u zelfstandig ondernemer bent, is een AOV een belangrijke verzekering om te overwegen. U wilt natuurlijk niet zonder geld komen te zitten als u onverwacht ziek raakt.

zzper-620x264

Zelfstandige zonder personeel

Gaat u binnenkort starten als ZZP’er? Of bent u al gestart als ZZP’er en wilt u uw risico’s eens goed doornemen? Wij helpen u graag met de inventarisatie en het beheersen van de risico’s voor u als ondernemer. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als u arbeidsongeschikt raakt of als u schade aan iemand anders toebrengt? Wij helpen u graag met zoeken naar een oplossing op maat!

Ook kunt u bij ons terecht voor een zakelijke betaal- en spaarrekening. Zo kunt u bijvoorbeeld sparen voor een nieuwe bedrijfsauto of bus.

Cyberverzekering

Cyberverzekering

Een gerichte (computer) hack of het verlies van een laptop kan grote gevolgen hebben. Denk maar aan verlies van klantinformatie of personeelsgegevens, het in verkeerde handen komen van betaalkaartgegevens, schade aan het IT netwerk of derving van online inkomsten en reputatieschade.