Doorlopende reisverzekering

Spontaan een stedentrip of lekker een weekje naar de zon? Met de Doorlopende Reisverzekering van Regio Advies Groep heeft u geen omkijken meer naar uw verzekering. En gaat u dus altijd goed verzekerd op reis. U kunt kiezen uit Europa- of werelddekking. Ook is het mogelijk om annulering mee te verzekeren. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van een passende verzekering.

Kortlopende reisverzekering 

Een heerlijk vooruitzicht: u gaat er even tussenuit. Met de Kortlopende reisverzekering geniet u onbezorgd van uw vakantie. En u regelt deze tijdelijke reisverzekering binnen enkele minuten, ook vlak voor uw vertrek. Wel zo gemakkelijk.

U kunt de verzekering helemaal naar uw eigen wensen aanpassen bijvoorbeeld met een aparte fietsdekking of autohulp, wel zo makkelijk!

Lang op reisverzekering

De lang op reisverzekering van Regio Advies Groep is ideaal als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Bijvoorbeeld voor een studie, stage, (vrijwilligers)werk, wereldreis of backpack vakantie. Altijd verzekerd op de beste manier, zonder dat je er omkijken naar hebt. Of je nu gaat backpacken, een wereldreis maken, gaat studeren, stagelopen of werken in het buitenland. Met de lang op reisverzekering ben je maximaal 24 maanden aaneengesloten goed verzekerd.

Advies

Wilt u een passende aanbieding voor een goede reisverzekering? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, wij helpen u graag!