Hypotheek bij Regio Advies Groep

De rente is historisch laag. Benieuwd of uw maandlasten naar beneden kunnen? Afhankelijk van uw persoonlijke situatie zijn er diverse mogelijkheden om van deze lage rente te profiteren. Hypotheek oversluiten, verhuizen of rentemiddeling zijn veel besproken mogelijkheden. Ook voor starters is het een ideaal moment om het eerste huis te kopen. Regio Advies Groep is volledig onafhankelijk en biedt een uitstekende service. Wij denken met u mee!

Leningen

Soms wil u extra geld achter de hand hebben of heeft u een eenmalig groot bedrag nodig voor het doen van een grote aankoop. We komen dan terecht in een consumptieve lening, een lening voor consumenten goederen. De adviseurs van de Regio Advies Groep kunnen u helpen bij het vinden van een goed product met een scherpe rente en juiste voorwaarden.

HYpotheken

Bent u van plan om als starter een eerste eigen woning aan te kopen of wilt u een grotere woning kopen omdat u meer bent gaan verdienen of juist kleiner omdat de kinderen het huis uit zijn? Wat uw persoonlijke wens ook is u wilt een hypotheek aangaan. Ook voor het oversluiten van een hypotheek helpen de persoonlijke adviseurs u graag.

kennismakingsgesprek

Uw Financiering goed geregeld bij Regio Advies Groep

Bij het kiezen van een geschikte financiering is de combinatie van rente en aflossing een belangrijk afweegpunt. Daarnaast spelen uw wensen en doelstellingen een belangrijke rol. Regio Advies Groep helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.