Sparen voor uw oudedagsvoorziening bij Regio Advies Groep

Het pensioen is een belangrijk financieel product omdat het uw inkomen bepaalt voor uw oude dag. Naast het basispensioen, de AOW, bouwt u misschien pensioen op via uw werkgever. Is dit inkomen voldoende om op dezelfde voet verder te kunnen leven? Afhankelijk van uw wensen en mogelijke jaarruimte is het mogelijk om op een belastingvriendelijke manier zelfstandig bij te sparen doormiddel van een lijfrente product. De persoonlijke adviseurs van Regio Advies Groep helpen u graag bij het inventariseren van uw behoefte.

Zelfstandig sparen met een lijfrente

Naast het basispensioen en het werkgeverspensioen is er de mogelijkheid om fiscaal vriendelijk vermogen op te bouwen voor uw oudedagsvoorziening. Afhankelijk van uw inkomenswensen en de ruimte die beschikbaar is om hiervan gebruik te kunnen maken kan er door middel van een lijfrente product extra pensioen worden opgebouwd. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Lijfrente laten uitkeren

U heeft een lijfrentekapitaal opgebouwd als aanvulling op uw pensioen. Dit heeft u opgebouwd via een spaarverzekering bij een verzekeraar of een spaarrekening bij een bank of verzekeraar. Dit kapitaal moet u verspreid over een aantal jaren laten uitkeren. U wilt uw lijfrente laten uitkeren. Dit kan, Regio Advies Groep helpt u bij het maken van een keuze.

Pensioenbewust worden, stap voor stap

Het pensioen. Wat is het eigenlijk en wanneer heb je het nou echt goed geregeld? Regio Advies Groep zet de belangrijkste punten op een rij.