Persoonlijk contact

WIE ZIJN WIJ?

 • Han Kaasjager
  Han Kaasjager Verzekeringsadviseur

  Han is een ervaren verzekeringsadviseur die u graag helpt met uw vragen over bedrijfs- en particulieren verzekeringen. Ook bedrijfsfinancieringen behoren tot zijn kwaliteit.

 • Wout-Jan Kaasjager
  Wout-Jan Kaasjager Financieel Adviseur

  Wout-Jan is uw aanspraakpunt voor elke hypotheek. U bent voor maatwerk bij hem aan het juiste adres.

 • Ron Schrier
  Ron Schrier Financieel Adviseur

  Ron is een ervaren hypotheek adviseur en met zijn jarenlange ervaring en actuele vakkennis helpt hij u graag verder met een juiste hypotheek voor elke woning.

 • Josien Kaasjager
  Josien Kaasjager Schadebehandelaar

  Heb je een schade? Dan ben je bij Josien aan het goede adres. Heeft u vragen inzake een schade, bel haar dan gerust en zij zal u met haar kennis verder helpen.

 • Woudy de Kock
  Woudy de Kock Adviseur Bankzaken

  De duizendpoot van ons kantoor. Zij helpt u graag verder met vragen over uw bankzaken bij de RegioBank en uw verzekeringen. Van het openen van een bankrekening tot het wijzigen van uw autoverzekering.

 • Evelyn Fraaije
  Evelyn Fraaije Adviseur Bankzaken & Schadebehandelaar

  Evelyn is een enthousiaste en gedreven medewerkster. Zij zal al uw vragen m.b.t. bankzaken en schades met passie, betrokkenheid en in heldere taal beantwoorden.

 • Dagmar de Jong
  Dagmar de Jong Adviseur Bankzaken

  Dagmar is een Allround medewerkster. Zij helpt u graag met al uw vragen inzake uw bankzaken bij de RegioBank. Zij doet dit met veel enthousiasme. Ook inzake uw verzekeringen kan zij u helpen.

 • Loek Slosser
  Loek Slosser Verzekeringsadviseur

  De altijd goed lachse Loek gaat geen vraag inzake verzekeringen uit de weg. Loek komt graag bij de klanten thuis om alle zaken op de juiste manier te kunnen regelen.

 • Mika Kruis
  Mika Kruis Administratief Medewerker

  Mika heeft zijn opleiding Junior Accountmanager in 2023 afgerond en volgt nu verschillende opleidingen om dit vak zich eigen te maken, ook hij staat klaar voor al uw vragen!

Regio Advies Groep

Wij zijn uw financieel partner

Het gemak van de hele financiële huishouding onder één dak, persoonlijk, deskundig en vertrouwd. Waar andere banken sluiten blijven wij gewoon in de buurt. Regio Advies Groep is sinds 1994 actief als financieel dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn.

Dichtbij en persoonlijk

Regio Advies Groep onderscheidt zich in de markt door een persoonlijke benadering waarbij u altijd terecht kunt met uw vragen.
Regio Advies Groep werkt met een team van elf enthousiaste medewerkers en bestaat uit Assurantiekantoor Kaasjager bv en daarnaast zijn wij zelfstandig adviseur van de RegioBank. Wij bieden onze dienstverlening aan in de Bommelerwaard, Land van Heusden en Altena, de Rivierenlanden en Gorinchem en omstreken.

Onze missie?

Wij streven er naar met onze klanten een totaal relatie aan te gaan waarbij gerekend kan worden op een onafhankelijke en toonaangevende dienstverlening. Ons uitgangspunt is het aangaan van een duurzame adviesrelatie waarbij wij onze klanten bijstaan bij alle financiële risico’s die op hun pad komen.

Onze missie willen wij verwezenlijken door:

 • een duidelijke focus op het inspelen op veranderingen waardoor onze relaties een advies krijgen op basis van de laatste ontwikkelingen
 • een persoonlijke benadering waardoor wij de behoefte van onze klanten signaleren en eigen oplossingen ontwikkelen
 • leveren van een optimale dienstverlening waarbij onze klanten veel werk uit handen wordt genomen
 • onze eigen medewerkers te stimuleren zich voortdurend te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en door middel van permanente educatie

Oorsprong Assurantiekantoor Kaasjager

Regio Advies Groep is de handelsnaam voor onze vestigingen in Waardenburg en Aalst. Als kantoor aan huis is assurantiekantoor Kaasjager gestart met het adviseren en bemiddelen in hypotheek- en verzekeringsproducten. In een later stadium is hier het label zelfstandig adviseur van de RegioBank bijgekomen en is het kantoor in de loop der jaren gegroeid tot een volwaardig financieel adviesbureau met een goede naamsbekendheid in de regio de Bommelwaard en omstreken.

kennismakingsgesprek

Vergelijkingskaarten

Wij willen u graag wegwijs maken in onze dienstverlening. Hierbij zijn gemak, vertrouwd en deskundigheid belangrijke sleutelwoorden. U als klant staat centraal in onze dienstverlening. Wij werken vanuit uw persoonlijke situatie en wensen. Dit dient voor ons als leidraad in de dienstverlening.

Information Privacy on computer keyboard background

Privacy

Uw privacy is ontzettend belangrijk voor ons. Wij zullen altijd proberen integer met uw gegevens om te gaan. Via het document hieronder leest u hier meer over.

financiele-deskundigheid

Uw Financiele situatie goed geregeld bij Regio Advies Groep

Eenvoudig, persoonlijk en vertrouwd; dat is bankieren via RegioBank van Regio Advies Groep