Regiobank en Regio Advies Groep

Wij zijn uw bank

De kracht van RegioBank is terug te brengen naar twee woorden: Regio en Bank. ‘Regio’ staat voor persoonlijk, in de buurt, nuchter en direct. ‘Bank’ staat voor solide en betrouwbaar. We kiezen ervoor om te bankieren zoals het bedoeld is. Met de bank in de buurt en de klant centraal.

Dichtbij en persoonlijk

Om dat waar te maken, is Regio Advies Groep met haar vestiging in Waardenburg dicht bij u in de buurt aanwezig met baliefunctie en medewerkers die u kennen, een kantoor waar u makkelijk binnen kunt wandelen. Wij kennen geen 0900 nummer maar wel direct persoonlijk contact.

Zonder poespas

RegioBank is een bank zonder poespas. Geen marmeren vloeren of dure producten. Iedere klant is even belangrijk en krijgt advies op maat, ongeacht de financiële situatie. De adviseurs van RegioBank zijn geworteld in de regio. Zij kennen de omgeving en spreken de taal van de klant. Zij brengen complexe financiële onderwerpen terug naar begrijpelijke verhalen. Dit betekend voor u een eenvoudige en heldere uitleg over producten met aantrekkelijke tarieven.

persoonlijkadvies

Persoonlijk bankieren

Of u nu geld overmaakt met uw Wereldpas, via Internet Bankieren en onze Mobiel Bankieren app, of liever even binnenloopt op kantoor. Met een betaalrekening bij RegioBank heeft u het beste van twee werelden. U kunt namelijk altijd vertrouwen op de persoonlijke service van uw Zelfstandig Adviseur in de buurt.

internetbankieren

Betalen & Sparen

Naast uiterst scherpe tarieven, gebruiksvriendelijk internetbankieren en persoonlijke aandacht, ontvangt u bij RegioBank via Regio Advies Groep een uitstekende spaarrente.

advnl-220x220px-zilvervloot

Zilvervloot sparen

Zilvervloot Sparen is een spaarrekening voor uw kind tot 18 jaar. Uw kind ontvangt over de inleg een aantrekkelijke rente. Uw kind krijgt op zijn of haar 18e verjaardag 1% premie over de inleg minus de opnames per volledig spaarjaar. Een mooie beloning voor jaren trouw sparen. Een ideaal cadeau bij de geboorte van een (klein)kind.

gemakkelijkoverstappen

Overstappen

U bent van harte welkom. U kunt met de Overstapservice heel gemakkelijk overstappen van bank. Overstappen naar RegioBank is zo geregeld. De Zelfstandig Adviseur van RegioBank helpt u de overstap snel te regelen. Er is altijd een Adviseur bij u in de buurt.

aluwgeldzakenonder1dak

Uw Financiele situatie goed geregeld bij Regio Advies Groep

Eenvoudig, persoonlijk en vertrouwd; dat is bankieren via RegioBank van Regio Advies Groep