Uw verzekeringen goed geregeld bij Regio Advies Groep

Wij zijn uw onafhankelijke verzekeringsadviseur in de regio. Onze persoonlijke adviseurs helpen u graag bij het inventariseren van de risico’s met een persoonlijke service, gewoon bij u thuis overdag of in de avond. Duidelijke taal en weten waar u aan toe bent. Tegen een scherpe premie, uitgebreide voorwaarden en aangepast op uw persoonlijke situatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie kunnen wij u bij iedere situatie goed adviseren!

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Wij helpen u graag om het u zo makkelijk mogelijk te maken! U zoveel mogelijk ontzorgen is ons motto. Wij nemen u dan ook alle administratieve rompslomp uit handen. Wilt u alle schadeverzekeringen in één pakket onderbrengen? Dat kan uiteraard! Dit heeft de volgende voordelen

  • Scherpe premies met uitgebreide dekkingenNh1816 Klanttevredenheidsscore
  • Eén overzichtelijke polis met al uw schadeverzekeringen
  • Geen overlappingen in dekkingen
  • Persoonlijke service en uitstekende schadeafhandeling
  • Extra pakketkorting, afhankelijk van het aantal verzekeringen

Hoe kunnen wij u helpen met schade?

Naast een goede premie vinden wij het ontzettend belangrijk dat u in geval van schade een goede service wordt geboden. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag met het zo snel en vlekkeloos mogelijk oplossen van uw schade. Door onze jarenlange ervaring en connecties kunt u rekenen op een professionele afhandeling van uw schade.

Verzekeringen bij Regio Advies Groep

Autoverzekering

Met onze goede autoverzekering kunt u er zeker van zijn dat uw auto goed en goedkoop verzekerd is. Zo gaat u met een prettig gevoel op weg. Onze autoverzekering combineert een scherpe premie met een uitgebreide dekking en uitstekende service.

Woonhuis

Met onze woonhuisverzekering is uw woning goed en voordelig verzekerd tegen bijna alle plotselinge gebeurtenissen. Niet alleen uw woning, maar ook uw tuin, het glas, de fundering en bijgebouwen zoals garages, bergingen en tuinhuisjes zijn verzekerd.

AVP en Recht

Met een aansprakelijkheidsverzekering of een rechtsbijstand van Regio Advies Groep bent u goed verzekerd voor juridische verschillen. U kunt zich verzekeren voor juridische bijstand ten aanzien van uw inkomen, de belasting, verkeer, consumenten & woonzaken en uw vakantie.

Reisverzekering

De verzekeringsadviseurs van Regio Advies Groep helpt u bij het vinden van een geschikte reisverzekering. Van een weekendje in de bommelerwaard tot aan een luxe cruisetocht door de atlantische oceaan. Naast de doorlopende reis- en kortlopende reisverzekering bieden we ook zakelijke reisverzekeringen & lang op reis verzekeringen aan.

Zorgverzekering

Een goede zorgverzekering vinden wij belangrijk. De zorgverzekerings- specialisten van  Regio Advies Groep helpen u om goede, goedkope en passende zorgverzekering te bieden. Heeft u een goede zorgverzekering maar geen collectiviteitskorting? Wij kunnen u bij de meeste verzekeraars een aantrekkelijke korting bieden.

Leven

Een levensverzekering voor het risico van overlijden kan Regio Advies Groep u adviseren in overlijdensrisicoverzekeringen en uitvaartverzekering. Een begrafenis of crematie kost veel geld. Met een uitvaartverzekering kunnen uw nabestaande een geldbedrag om de uitvaart betalen.