Scootmobiel verzekeren

Bij ons bent u aan het juiste adres om goed en goedkoop uw scootmobiel te verzekeren! U kunt uw scootmobiel verzekeren tegen verschillende risico’s. Wij hebben hier verschillende mogelijkheden voor. Er zijn verschillende soorten scootmobielen:

  • Open scootmobiel
  • Gesloten scootmobiel

Een scootmobiel is een driewielige, vierwielige of vijfwielige scooter met een elektrische aandrijving die hoofdzakelijk wordt gebruikt door mindervaliden of mensen met een mobiliteitsbeperking. De eerste types scootmobielen werden gekenmerkt als “invalidenkarretjes”. Ze waren stug, oncomfortabel en door hun uiterlijk, beperkte snelheid en beperkte actieradius niet geliefd. In de loop der jaren is de scootmobiel door grote veranderingen en modernisering populair geworden bij voornamelijk ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. De maximumsnelheid is ca. 19 km per uur en de actieradius is meer dan 100 kilometer. Een scootmobiel is altijd maximaal 1,09 meter breed.

Scootmobiel verzekering

Berekenen en afsluiten

Wilt u direct een premie berekenen voor uw scootmobielverzekering en online afsluiten? Dat kan heel makkelijk online. Heeft u liever persoonlijk contact? Neemt u dan contact met ons op.

Dekkingen

Onderstaande dekkingen zijn mogelijk voor uw scootmobiel:

  • Wettelijke Aansprakelijkheid
  • Wettelijke Aansprakelijkheid + Volledig Casco
  • Verhaalrechtsbijstand
  • Ongevallen

Waarom een scootmobielverzekering?

Boodschappen doen, een frisse neus halen. Met uw scootmobiel kunt u mobiel zijn en blijven. Dat wilt u niet graag missen. En natuurlijk bent u erg zuinig op uw scootmobiel. Daar hoort een goede verzekering bij. Met de uitgebreide en voordelige Regio Advies Groep Scootmobielverzekering kunt u altijd onbezorgd op weg. U heeft de mogelijkheid om uw scootmobiel alleen tegen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Maar u kunt ook kiezen voor de Volledig Casco-dekking. Daarnaast bieden wij u twee aanvullende dekkingen. Zo stemt u de verzekering precies af op uw persoonlijke situatie.

Eigen risico

Heeft u schade? Dan heeft bij u bij schade aan anderen geen eigen risico. Is uw scootmobiel casco verzekerd? Dan heeft u een eigen risico van € 75,- per gebeurtenis.