Beheerd beleggen

Met Beheerd Beleggen bouwt u vermogen op via beleggingsfondsen op een online beleggingsrekening. Daarbij belegt de bank voor u. Dit doen zij op basis van vastgestelde modelportefeuilles. De bank beslist uit welke beleggingsfondsen deze portefeuilles worden opgebouwd. De modelportefeuilles bestaan uit een combinatie van bijvoorbeeld aandelenfondsen en obligatiefondsen. Elke modelportefeuille heeft zijn eigen verdeling. Hierbij houden zij rekening met uw persoonlijke situatie, zoals het risico dat u wilt en kunt  dragen. Het resultaat dat hiermee wordt behaald, is voor uw rekening en risico.

U kunt al starten met een inleg vanaf € 50,- per maand of een eenmalige inleg vanaf € 1.000,-!

Lifecycle-methode

Met beleggen loopt u risico. Met de lifecycle-methode binnen Beheerd Beleggen nemen we steeds minder risico met uw beleggingen naarmate u dichter bij uw doeldatum komt. Uw doeldatum is de datum waarop u wilt beschikken over uw vermogen.

Belegt u voor een bepaald doel zoals aanvulling op uw pensioen of de aflossing van uw hypotheek? Dan passen wij de lifecycle-methode altijd toe. Naarmate de einddatum van uw beleggingsdoel dichterbij komt, nemen onze beleggingsexperts steeds minder risico. Als u niet voor een specifiek doel belegt, kunt u lifecycle-methode zelf aan- of uitzetten.

Meer weten…

Beheerd Beleggen is een vermogensbeheerproduct voor iedereen die meer uit zijn spaargeld wil halen, maar zelf weinig kennis heeft van beleggen. Bij Beheerd Beleggen besteedt u het beleggen uit aan de beleggingsexperts van Nationale-Nederlanden Bank. Zij beleggen op een manier die bij u past. En u kunt vermogen opbouwen voor bijvoorbeeld een aanvulling op uw pensioen, aflossing van uw hypotheek of studie van uw kind zonder dat u er zelf dagelijks mee bezig hoeft te zijn.

Contact

Meer weten over dit product? Neem contact op met één van onze adviseurs of lees verder op Beheerd Beleggen.