Regio Advies Groep helpt u aan een goede woonhuisverzekering

Het huis is de grootste aankoop van uw leven en de inboedel zijn zaken waar het hele leven hard voor is gewerkt. Verzeker het daarom goed bij Regio Advies Groep tegen bijvoorbeeld schade door brand, storm, of inbraak met onze opstalverzekering.

  • Wel of niet een eigen risico bij stormschade
  • Garantie tegen onderverzekering
  • Het verzekerd bedrag stijgt automatisch met de bouwkosten

Voor het kiezen van een woonhuis- en inboedelverzekering zijn uw persoonlijke situatie en wensen belangrijk. Wij komen graag een keer langs om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is een inboedelverzekering?

Een inboedelverzekering verzekert al uw spullen in en om uw huis voor schade en diefstal (of poging daartoe). Onder deze spullen vallen uw verhuisbare spullen in en rondom uw huis. Misschien heeft u, zonder dat u dat in de gaten heeft, veel eigendommen van grote waarde in huis. Denk maar eens aan uw meubels, huishoudelijke apparatuur, kleding, audioapparatuur en mobiele apparatuur.

Een goede inboedelverzekering is onmisbaar. Met onze uitstekende inboedelverzekeringen is uw huisraad verzekerd tegen diefstal en schade. Onze inboedelverzekeringen kunnen ook worden afgesloten voor de inboedel van uw tweede woning of recreatiewoning. Wij zorgen graag goed voor u en uw eigendommen.

Wat is een woonhuisverzekering?

Met een opstalverzekering (of woonhuisverzekering) bent u verzekerd voor schade aan spullen die vastzitten in en aan uw woning. Dat zijn bijvoorbeeld uw deuren, ramen, badkamer en dak. Eigenlijk alles in huis waar breek- en sloopwerk voor nodig is om het te verwijderen, hoort bij uw opstal. Als uw opstal beschadigt door brand, inbraak of weersomstandigheden, dan vergoedt uw verzekeraar de kosten van de schade.

Woonhuisverzekering verstandig bij koopwoning

Heeft u een koophuis? Dan is een opstalverzekering verstandig. Als u een hypotheek afsluit voor uw huis moet u van de geldverstrekker vaak verplicht direct een opstalverzekering afsluiten. Hiermee voorkomt u dat u voor grote financiële verrassingen komt te staan als u te maken krijgt met schade aan uw huis.

Wat kost een woonhuisverzekering?

De hoogte van de premie van uw opstalverzekering is afhankelijk van de herbouwwaarde van uw huis. De herbouwwaarde is het bedrag waarmee uw woning herbouwd kan worden op dezelfde plek. Let op: dat is dus niet hetzelfde als de verkoopwaarde, die afhankelijk is van onder andere locatie en woonhuis.

Advies

Wilt u een passende aanbieding voor een goede woonhuis- of inboedelverzekering? Neem dan contact op met één van onze adviseurs, wij helpen u graag!