De spaarverzekering van DELA

  • Vaste rente van 2,00%.
  • Voor de lange termijn, minimaal 10 jaar, maximaal 30 jaar.
  • Tussentijds opnemen is niet mogelijk. Beëindiging binnen 10 jaar kost € 150.
  • Minimuminleg is € 10 per keer.
  • Periodiek inleggen kan tot maximaal € 2.400 per jaar.
  • Eenmalig inleggen of bijstorten kan per jaar tot een totaalbedrag van € 12.000 op je polis(sen).
  • Het DELA CoöperatiespaarPlan valt niet onder het depositogarantiestelsel.

Spaarverzekering voor jezelf

Iedereen heeft mooie doelen in zijn of haar leven. Droom je van een wereldreis of van een nieuwe camper? Of wil je gewoon geld opzijzetten tegen een goede rente? Om wat achter de hand te hebben bijvoorbeeld. Bij DELA vind je de spaarverzekering, met een vaste rente van maar liefst 2,00%!

Spaarverzekering voor je kind

Je geeft je kinderen graag een goede basis mee in het leven. Je wilt dat ze het goed hebben, alle kansen krijgen die ze verdienen. Of het nu gaat om een opleiding, rijbewijs of een eerste huis. Met de spaarverzekering van coöperatie DELA kun je de toekomstplannen van je kinderen uit te laten komen. Want wat je nu meegeeft, is wat je straks achterlaat.

spaarverzekering

Meer weten?

Wil je meer weten over de spaarverzekering? Of de verzekering afsluiten? Neemt dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Spaarverzekering voor je kleinkind

We geven onze kleinkinderen een goede basis mee in het leven. Een helpende hand in tijden van nood, of ondersteunen ze met een appeltje voor de dorst. Want als grootouder wil je dat ze het goed hebben en alle kansen krijgen die ze verdienen. Of het nu gaat om een opleiding, rijbewijs of uitzet voor de nieuwe woning. Met de spaarverzekering van coöperatie DELA kun je de toekomstplannen van uw kleinkinderen uit te laten komen. Want wat je nu meegeeft, is wat je straks achterlaat.